STANOVANJE

Smještaj u našem obiteljskom domu

Naš dom nalazi se u mirnom mjestu Štefanec, nadomak Čakovca, u ulici bez velikog prometa, s velikom okućnicom punom zelenila.
Puno pažnje posvećujemo osjećaju pripadnosti korisnika našoj obitelji, jedan dio toga je i da se osjećaju kao kod kuće. Iako su sve sobe opremeljene i prilagođene korisnicima, dobrodošli ste donijeti neki Vaš osobni predmet, koji će Vašu sobu učiniti Vašom, bilo to slika, vaza ili Vama dragi ukrasni jastuk!

Saznajte više

TERAPIJA

Zdravlje i vitalnost

Njega je za nas individualna briga o čovjeku prema njegovim potrebama.

Profesionalna skrb i individualni koncept njege misija su predstavnika doma, koji je medicinski tehničar s dugogodišnjim iskustvom, a o našim korisnicima brinu još i dvije njegovateljice i medicinska sestra.

Saznajte više

TERAPIJA

Aktivnosti

Kvaliteta života i radost korisnika izuzetno su nam važni.

Sami odlučujete što želite raditi - zajedno s ostalim korisnicima sudjelovati u aktivnostima koje organiziramo ili sami uživati u čitanju knjige, šetnji. Partija karata, rješavanje križaljki ili sudjelovanje u spremanju zimnice, posjet obitelji - svaka zdrava umna, društvena i fizikalna aktivnost je dobrodošla. U našem domu i kućne životinje pripadaju svakodnevici - mačka, pas ili domaće životinje, koje osim što djeluju terapeutski, korisnicima pružaju kućnu atmosferu. Fizikalnu terapiju organiziramo prema potrebi.

Saznajte više

PREHRANA

Domaća prehrana

Kvalitetna, domaća i prilagođena regionalna prehrana.

Hrana je važan dio naših života pa joj stoga i u našem domu posvećujemo pažnju. Zajedno s Vama kreiramo jelovnike, prilagođujemo ih potrebama korisnika, uvažujući pritom regionalne recepte i tradiciju. Poslužujemo tri glavna obrok i jedan međuobrok, te ih također koristimo za zajednička druženja. Ukoliko je potrebno, obroke serviramo i u sobi korisnika.

Saznajte više